7Solutions

7Solutions is de specialist in gasdetectie. Wij zijn merkonafhankelijk en daardoor kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van draagbare gasdetectie, stationaire gasdetectie en area monitoring.

Als bedrijf is het ons doel om als leider in de industriële gasdetectie te fungeren op het gebied van advies, verkoop, verhuur en onderhoud, om zo protectie te kunnen garanderen voor al onze afnemers van onze producten.

Dit doel willen wij bereiken door onze kennis, gebaseerd op technologische kennis en marktkennis, en jarenlange ervaring continue te blijven vergroten.

Hierdoor beschikken wij over de juiste expertise om u te adviseren over de benodigde en/of beschikbare middelen en diensten, zodat u beschikt over een product wat het best past bij de behoefte die u heeft.

Verkoop
7Solutions richt zich op een persoonlijke aanpak tijdens het verkoopproces. Wij bereiken dit in een persoonlijk gesprek waaruit een voorstel op maat volgt. Door te begrijpen hoe de processen van de klant zijn, onze kennis van wet- en regelgeving in combinatie met ons uitgebreide productpakket zorgt voor een advies op maat. Dit kunnen wij in alle mogelijke gasdetectievraagstukken, of het nu gaat om een eenvoudige enkelgas, draagbare gasdetector of een aangezogen sample systeem met hoogwaardige detectie technologieën.

Naast elektronische systemen zijn wij verdeler van Uniphos en Kwik-Draw gasmeetbuisjes en handpompen. Hierin kennen wij een enorme variëteit aan gassoorten en detectieniveaus. Verder kan 7Solutions u voorzien van alle benodigdheden voor het zelf uitvoeren van een kalibratie en/of bumptest. Dit gaat van docking stations voor de verschillende merken alsook de benodigde kalibratie gasflessen en flow regulators.

Watch our movie

Krijg een beter inzicht in 'wie wij zijn & wat we doen' door onze bedrijfsvideo te kijken. Nogmaals; Welkom!
7solutions.png
Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en/of diensten?

Bel dan vandaag: 010-279 99 91

Nieuw in het assortiment

Gasdetectie dat wij ook aan kunnen bieden, nieuw!

Balvlotter beschermt uw gasdetector van binnen

WatchGas, enkel gasdetector voor O2, CO en H2S