Kalibratie en Service op locatie7Solutions, kalibratie op locatie, kalibratiebus

Regelmatig kalibreren en onderhouden van gasdetectie meetapparatuur is van groot belang. Hierdoor zorgt u ervoor dat de gasdetectors functioneren zoals ze horen te functioneren. Toch komt dit vaak ongelegen. 7Solutions B.V. neemt deze zorgen graag uit handen door bij u op locatie langs te komen met onze kalibratiebus. Onze VCA gecertificeerde service managers reizen met de kalibratiebus door de gehele Benelux en een gedeelte van Duitsland, Keulen en omstreken. Onze service- en kalibratie managers zijn gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van gasmeters, draagbare gasdetectoren en in vast-opgestelde gasdetectiesystemen. Daarnaast beschikken ze over de kennis die vereist is over de meetinstrumenten. Het voordeel van kalibratie op locatie is dat u uw toestellen en/of gasdetectie systemen direct weer beschikbaar zijn en wij uw eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Nadat de werkzaamheden afgerond zijn, ontvangt u de bijbehorende certificaten en stickers waarmee u ten allen tijde kunt aantonen dat uw instrumenten volgens richtlijnen onderhouden en gejusteerd zijn.

7Solutions, kalibratie op locatie, kalibratiebus Onze kalibratiebus komt graag bij u langs
Neem gerust contact op met ons via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel om te vragen naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze bus.

Back to top