Kalibratiegassen voor kalibratie van uw gasdetector, verkrijgbaar in meerdere maten

gas cylinders, minican, flow regulator, gascilinder

Productbeschrijving


Kalibratie gasflessen
De kalibratie gasflessen bieden u absolute gebruiksvriendelijkheid en mobiliteit. Deze kalibratiegasflessen zijn perfect alsom toevoer van slechts kleine hoeveelheden gas gaat. Het gas of het gasmengsel is de ideale oplossing voor een kalibratie van uw draagbare en/of stationaire gasdetectie. In ons assortiment bevinden zich verschillende soorten en maten, waaronder 34L / 58L / 110L gasflessen. Maar ook andere gangbare gasflessen (12L / 60L / 103L) behoren tot ons assortiment.

Kalibratie - 34 liter gasfles
Onze 34 liter gasfles heeft de universele C10 klep. De kwaliteit van deze aliminium gasflessen is geschikt voor mengselcomponenten zoals H2S, SO2 en zeer reactieve componenten zoals Cl2 en HCN. De C10 connector maakt het gebruik van verschillende gaskleppen voor verschillende toepassingen mogelijk.

Kalibratie - 58 liter gasfles
De 58-liter fles is uitgerust met de C10 klep. De unieke eigenschappen van deze fles is dat de fles zeer stabiel is voor "Quad" gasmengsels die hoofdzakelijk worden gebruikt in gasdetectie.

Kalibratie - 110 liter gasfles
Onze gasflessen van 110 liter zorgen voor absolute efficiëntie. Deze kalibratie gasflessen heeft nagenoeg dezelfde afmetingen als de gasfles van 58 liter, maar door de hogere druk bijna tweemaal zoveel gas. Deze gebruikelijke fles is ontworpen voor zowel niet-reactieve als reactieve en sterk reactieve bestanddelen zoals H2S, SO2 en NO2.

Regulatoren
Vanzelfsprekend hebben wij ook voor iedere gasfles de juiste afsluiter in het assortiment. De keuze bestaat ui een vaste flow regulator, een demand flow regulator en een trigger regulator.

Vaste flow regulator
Een vaste flow regulator levert een nauwkeurige flow van 0,5 of 1 liter per minuut. Dit is de goedkoopste oplossing en geëigend voor diffuse toestellen.

Trigger regulator
Een trigger regulator is makkelijker in het gebruik. Door een handeltje om te zetten levert deze regulator direct de vereiste flow. Zo gaat er bij het open-en dichtdraaien geen gas onnodig verloren.

Demand flow regulator
Dit is de meest geavanceerde regulator, geëigend voor gepompte toestellen. Deze regulator levert exact de door de pomp van het toestel gevraagde flow. Zodra het toestel wordt losgekoppeld is de fles dicht. Een must voor de nauwkeurigste kalibratie en optimaal gebruiksgemak.

Toepassingsgebieden


Onze gasflessen worden gebruikt voor kalibratie van uw gasdetectie toestel.
 
  • Gasdetectie apparatuur
  • Gasanalysatoren
  • Gasdetectoren
  • Gaslekdetectie
 

Downloads


7Solutions pdf iconDatasheet.pdf

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

t: +31 (0)10 - 27 99 991

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok