FumiTrack online meet fosfine, methylbromide en sulfurylfluoride

FumiTrack online voor de detectie van fosfine, methyl bromide en sulfuryl fluorideFumiTrack online voor de detectie van fosfine, methyl bromide en sulfuryl fluoride

Productbeschrijving


Deze monitor is geproduceerd met behulp van de state of the art technologie door Uniphos, om u te voorzien van een instrument met de beste kenmerken en met beheersbare kosten. Het vertegenwoordigt de hoge mate van vakmanschap en betrouwbaarheid die Uniphos één van de meest gerenommeerde leiders op het gebied van gasdetectie heeft gemaakt.

Fosfine, methylbromide en sulfurylfluoride zijn zeer specifiek ontsmettingsmiddelen die worden gebruikt om ongedierte te bestrijden in uiteenlopende applicaties zoals land- en tuinbouwgewassen en houtproducten. Begassing wordt uitgevoerd door het toevoegen van de grondstoffen in een lekvrije behuizing en met voldoende hoeveelheid ontsmettingsmiddel gedurende langere tijd uitgevoerd. Bijv. fosfine kan worden toegepast in een concentratie tussen 400 en 2.000 ppm gedurende 5 tot 21 dagen.

Tijdens procesbeheersing is het noodzakelijk om de concentratie van het ontsmettingsmiddel gedurende de fumigatie controleren. De FumiTrack online, is een prima mogelijkheid om een online begassing te monitoren. Dit wordt gedaan door periodiek te controleren van de gasconcentratie op maximaal 4 verschillende plekken. De gasconcentraties worden opgeslagen in het ingebouwde geheugen van de FumiTrack online, die vervolgens kunnen worden overgebracht naar een PC met een aangepaste Graphic User Interface (GUI) software. Na elke meetcyclus kunnen de gegevens ook op afstand worden gecommuniceerd door middel van de korte GSM tekstberichten naar de mobiele telefoon als ook het uploaden naar een webserver.

Toepassingsgebieden


  • Zeecontainers
  • Silo's

Specificaties


Gas
PH3 MBr SO2F2
Sensor: Electrochemical Thermal conductivity Thermal conductivity
Meetbereik: 0-2000 ppm 0-200 g/m3 0-100 g/m3
Resolutie 1 ppm 1 g/m3 1 g/m3


Downloads 

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

t: +31 (0)10 - 27 99 991

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok