Accessoires

Ter aanvulling van een gas lekdetector zijn er verschillende accessoires om het functioneren van de gasmeter uit te breiden en/of te controleren. Daarnaast kunnen gas lekdetectie accessoires dienen voor het gemak van de gebruiker. Een sonde is makkelijk in te zetten en zorgt voor een meting daar waar de gebruiker op dat moment niet fysiek bij kan komen. Weer andere accessoires, zoals watertrapfilters, beschermen het toestel tegen bijv. vocht en vuil.

Naast de reguliere accessoires bieden we tassen en robuuste koffers in diverse afmetingen aan. Dit om een complete set van gasdetector plus accessoires te herbergen.

De koffers worden uitgerust met een plukschuim inleg en kunnen door u geheel zelf worden samengesteld. Een complete kit bevat een robuuste koffer met daarin de gaslek meter met benodigde documentatie, meetsonde, gasmonsterslang, koppelingen en (watertrap)filters.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok