Gasmeetbuisjes

Geen enkel gasdetectie assortiment is compleet zonder gasdetectiebuisjes. Dankzij het enorme productassortiment van Uniphos is het mogelijk om gassen te meten waar elektrische toestellen geen oplossing kunnen bieden. De gassen kunnen extreem accuraat gemeten worden met het gebruik van de Uniphos ASP-40 100 ml handpomp. Naast de Uniphos lijn, bestaan ook de Kwik-Draw gasmeetbuisjes, dit zijn de dikkere gasmeetbuisjes en de variant van de Uniphos gasmeetbuisjes.

Vanwege de wereldwijde productieschaal van Uniphos is het mogelijk om standaard de laagste prijs in de markt aan te bieden voor gasmeetbuisjes. Deze metingen zijn tot op de millimeter nauwkeurig. Naast de kleurmetrische gasdetectiebuisjes verkoopt Uniphos ook: dosimeterbuisjes, koolstofbuisjes, adem alcohol testers, gasdetectie strips, en fosfine, methylbromide en sulfurylfluoride analyse apparatuur voor de ontsmettingsmarkt.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok