Gasdetectiebuisjes Uniphos

Gasdetectiebuisjes / Gasmeetbuisjes

Uniphos

Geen enkel gasdetectie assortiment is compleet zonder het Uniphos Gasdetectiebuisjes Systeem. Dankzij het enorme productassortiment van Uniphos is het nu mogelijk om gassen te meten waar elektrische toestellen geen oplossing kunnen bieden. De gassen kunnen extreem accuraat gemeten worden met het gebruik van de Uniphos ASP-40 100ml handpomp.

Vanwege de wereldwijde productieschaal van Uniphos, is het mogelijk om standaard de laagste prijs in de markt aan te bieden voor Gasmeetbuisjes, waar je een meting voor terug krijgt die tot de millimeter nauwkeurig is. Naast de kleurmetrische gasdetectiebuisjes bieden wij ook Dosimeterbuisjes, Koolstofbuisjes, Adem Alcohol Testers, Gasdetectie Strips, en Fosfine, Methylbromide and Sulfurylfluoride analyse apparaten van Uniphos aan. Deze zijn o.a. bestemd voor de ontsmettingsmarkt. 

14 Januari 2014: Uniphos Envirotronic Pvt. Ltd. has acquired the Detector Tubes business from MSA Auer GmbH

Voor meer gedetailleerde informatie en handleidingen, verwijzen wij u graag door naar onze speciale Gasdetectiebuisjes websites:

www.gasdetectortubes.com

Download de brochure: Uniphos Gas Detector Tubes / 7solutions (.pdf)

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

t: +31 (0)10 - 27 99 991

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok