Cal 2000 gasgenerator

Cal 2000 gasgenerator

Productbeschrijving


De Cal 2000 biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en nauwkeurigheid voor corrosieve calibratiegassen. De op lokatie vervangbare electro-chemische cellen zorgen voor een nauwkeurige calibratie standaard voor het testen van sensoren voor chloor, chloordioxide, waterstof, waterstofcyanide en waterstofsulfide.

De Cal 2000 is microprocessor gestuurd en heeft een LCD display voor het op lokatie instellen van ppm niveau en flow rate. De electrochemische cellen kunnen in het veld worden vervangen. Daarnaast genereert de Cal 2000 tot 50 keer meer calibratie gas dan een cylinder voor ongeveer dezelfde prijs.

De Cal 2000 gas generator heeft een ingebouwde flow sensor die automatisch compenseert voor druk en temperatuur. In combinatie met de ingebouwde pomp zorgt de mass flow sensor voor een grote flexibiliteit bij het calibreren van zowel diffusie systemen als 'sample-draw' systemen.

De gasgenerator heeft geen kalibratie fles met een hoge druk waardoor deze makkelijker meegenomen kunnen worden in bijvoorbeeld vliegtuigen.

Specificaties


  • compact handzaam ontwerp
  • laag stroomverbruik
  • werkt op batterijen
  • instelbaar ppm niveau en flow rate
  • automatische purge bij uitschakelen van het instrument
  • verwisselbare cellen voor het calibratie gas


Downloads


7Solutions pdf iconDatasheet.pdf

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

t: +31 (0)10 - 27 99 991

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok