NH3 - Ammoniak

Ammoniakoplossingen worden ammonia genoemd en worden ook wel als schoonmaakmiddel gebruikt. Daarnaast wordt ammoniak gebruikt als koelmiddel in grotere koelinstallaties en is ammoniakgas een belangrijk halffabricaat voor de productie van kunstmest. Ammoniak is zeer giftig en schadelijk voor het milieu. Het wordt door het lichaam opgenomen door het inademen van het gas. Als dit gas vrijkomt, komt er snel een concentratie in de lucht die schadelijk is voor de gezondheid. Met gasdetectietoestellen van 7Solutions bent u beter beschermd tegen de gevaren van ammoniak tijdens uw werkzaamheden

Bekijk hier al onze gasdetectie apparatuur voor het meten van ammoniak (NH3). Dit kunnen zowel draagbare- als vast-opgestelde toestellen zijn.
Heeft u vragen over onze ammoniak meters, dan zijn wij bereid deze direct te beantwoorden.
Ons telefoonnummer is 010-2799991 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok