7Solutions op de grootste internationale vakbeurs van Europa; A+A in Düsseldorf

7Solutions A+A banner ENVan 17 tot en met 20 oktober 2017 is 7Solutions B.V. op de internationale A+A beurs aanwezig als standhouder. De A+A 2017 staat in het thema van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Met vele exposanten, demonstraties en congressen krijgen deelnemers de nieuwste innovaties en trends op het gebied van veiligheid op de werkvloer te zien. Elke editie komen er meer dan 65.000 specialisten vanuit 86 landen naar deze gerichte vakbeurs. Met 1900 exposanten vanuit 55 landen is de internationale beurs één van de grootste in zijn omvang.

7Solutions B.V. zal in hal 7A op stand E19 haar producten tentoonstellen. Dit doen wij met onze specialisten die u van de benodigde informatie kunnen voorzien. Enkele van onze producten zoals de AirWatch en de GazTox zullen uitgebreid aanbod komen. Daarnaast zijn de gasmeetbuisjes van Uniphos en Kwik-Draw ook te vinden bij ons op de stand.

Beursinformatie
Beursdagen:      17 t/m 20 oktober 2017
Locatie:             Messe Düsseldorf, Duitsland
Openingstijden   09:00 - 18:00, elke dag

Bekijk hier een kaart van de Messe Düsseldorf.

Op de website van de A+A vindt u meer informatie. Website A+A

 

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok