Cryo Solutions en 7Solutions slaan de handen ineen om de veiligheid op de werkvloer te verhogen.

7Solutions GazTox O2Het werken met cryogene producten vraagt om zeer zorgvuldige handelingen van de gebruiker. Daarnaast is het leveren van deze cryogene apparatuur en/of producten in combinatie met vloeibare stikstof zelfs één van de kernactiviteiten van Cryo Solutions. De logistieke dienstverlening van Cryo Solutions bestaat onder andere uit het leveren van vloeibare gassen, droogijs en totaaloplossingen rondom vloeibare gassen. Het bedrijf is in staat kleinere hoeveelheden vanaf 3 liter te leveren, maar ook 1.000 tot 1.500 liter per keer. Aanvullend bij deze service kunnen schenkvaten, drukvaten en veiligheidsartikelen als cryogene handschoenen en zuurstofdetectieapparatuur worden gehuurd - voor zowel korte als langere periodes.

stikstoftankSpeciaal voor de huisartsenposten en de laboratoria hebben Cryo Solutions en 7Solutions B.V. de handen ineen geslagen. 7Solutions B.V., gasdetectie specialist, gaat de komende jaren de GazTox O2 meter leveren zodat de veiligheid van huisartsen en de veiligheid in laboratoria wordt vergroot. De zuurstofmeter van 7Solutions B.V. meet de hoeveelheid aanwezige zuurstof bij de stikstoftank.

Bij een te grote hoeveelheid aan stikstof in de ruimte zal het zuurstofpercentage omlaag gaan. De zuurstofmeter Gaztox O2 zal bij een te lage zuurstofconcentratie in alarm gaan en zo de aanwezige personen waarschuwen.

In het kader van duurzaam ondernemen is bewust niet gekozen voor disposable units maar voor herbruikbare O2 units. Daarnaast staan bij zowel 7Solutions B.V. als Cryo Solutions kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. De overeenkomst zorgt ervoor dat het totaal pakket, dat voornamelijk geleverd wordt aan huisartsenposten en laboratoria, nog completer is.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok