Kalibratie en Service op locatie7Solutions, kalibratie op locatie, kalibratiebus

Regelmatig kalibreren en onderhouden van gasdetectie meetapparatuur is van groot belang. Hierdoor zorgt u ervoor dat de gasdetectors functioneren zoals ze horen te functioneren. Toch komt dit vaak ongelegen. 7Solutions B.V. neemt deze zorgen graag uit handen door bij u op locatie langs te komen met onze kalibratiebus. Onze VCA gecertificeerde service managers reizen met de kalibratiebus door de gehele Benelux en een gedeelte van Duitsland, Keulen en omstreken. Onze service- en kalibratie managers zijn gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van gasmeters, draagbare gasdetectoren en in vast-opgestelde gasdetectiesystemen. Daarnaast beschikken ze over de kennis die vereist is over de meetinstrumenten. Het voordeel van kalibratie op locatie is dat u uw toestellen en/of gasdetectie systemen direct weer beschikbaar zijn en wij uw eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Nadat de werkzaamheden afgerond zijn, ontvangt u de bijbehorende certificaten en stickers waarmee u ten allen tijde kunt aantonen dat uw instrumenten volgens richtlijnen onderhouden en gejusteerd zijn.

7Solutions, kalibratie op locatie, kalibratiebus Onze kalibratiebus komt graag bij u langs
Neem gerust contact op met ons via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel om te vragen naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze bus.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok