7Solutions trainingen:

Wij bieden trainingen aan, die u helpt zo effectief mogelijk te zijn om uw vaardigheden te verbeteren aan de hand van zowel theorie- als praktijkervaring. We bieden trainingen voor professionals met betrekking tot het gebruik, onderhoud en de verkoop van onze producten voor toepassingen op het gebied van olie en gas, HazMat, industriële veiligheid, burgerbescherming en milieu.

Onze, door trainers en instructeurs, geleide cursussen worden gegeven op locatie of op ons hoofdkantoor. De groepen worden klein gehouden voor maximale impact en interactie tussen de instructeur en deelnemers. Onze cursussen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in het gebruik en onderhoud van gasdetectie apparatuur. De training is zo samengesteld dat het precies levert wat u nodig hebt. Van de grondbeginselen tot geavanceerde technieken, we behandelen het allemaal.

Daarnaast bieden wij gasdetectie simulatoren aan, deze toestellen zijn een verlengstuk tijdens uw praktijklessen. Met de simulator van de GMI PS200, 4-gas, gepompt toestel, kunt u vanaf een afstand simuleren dat de gasdetector een gas concencratie binnenkrijgt. Hieruit zou uw personeel een reactie moeten geven, hoe te handelen bij een gasdetector in alarm. Via deze veilige manier van leren wordt u personeel getraind zodat men exact weet hoe te reageren in een gevaarlijke situatie wanneer de tijd dringt.

Bekijk hieronder de details van de cursussen die wij kunnen bieden:

  • MGK gasmeten > Bekijk de cursus inhoud
  • SOG gasmeten in besloten ruimten > Bekijk de cursus inhoud
  • Training voor onderhoudstechnici
  • Certificatietraining voor gevorderde gebruikers
  • Aangepaste training voor gebruikers
  • Diverse trainingen op het gebied van gas meten in besloten ruimten en zeecontainers
  • Cursus ademluchtdrager

Apparatuur
Wij bieden alle nodige apparatuur (meestal één per persoon), kalibratie- en testgassen, regelaars, projectieapparatuur en PC's, die nodig zijn conform de cursusomschrijving en het onderwerp.

Aantal deelnemers per groep
Omdat onze cursussen zeer praktijkgericht en interactief zijn, is de grootte van de groep normaal gesproken beperkt tot 12 deelnemers.

Tijd
Lestijden zullen altijd in overleg met u worden afgestemd.

Kledingsvoorschriften
Draag gemakkelijke kleding. Certificatiecursussen voor gevorderde gebruikers omvatten vaak praktijkoefeningen in de buitenlucht; deelnemers moeten dus rekening houden met het weer.

Voltooiingscertificaat
Het succesvol afronden van een examen aan het einde van elke cursus geeft de deelnemer recht op een certificaat ("Certificate of Completion") dat twee jaar geldig is. Wij bewaren ook een bestand in het archief, in het geval verificatie van een derde nodig is.

Heeft u vragen voor onze instructeur? Of juist een vraag over de trainingsprogramma's, mail of bel ons gerust zodat wij u verder kunnen helpen.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok