Huren van gasdetectie toestellen, dat kan natuurlijk ook!

Het verhuurprogramma van draagbare gasdetectie van 7Solutions B.V. is net zo breed als het verkoopprogramma. De gasdetectie apparatuur die wij verhuren worden ingesteld naar uw wensen en worden voordat de verhuurovereenkomst start volledig nagekeken op hun functionaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het toestel volledig opgeladen is zodat u onmiddellijk van start kan gaan met de gasmeter.

De meeste meters zijn voorzien van videomateriaal en Nederlandstalige/Engelse handleidingen en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Indien gewenst kunnen wij ook vooraf een instructie geven voor gebruik.

7Solutions background petrochemicalOnze verhuurvoorwaarden zijn dat u minimaal één week het toestel huurt. De verhuurprijzen zijn op aanvraag te verkrijgen daar wij u graag begeleiden met een gasmeter die het best past voor uw applicatie. Huren is de ideale manier om vast te stellen of u in de toekomst een bezitter wilt zijn van een gasmeter. Wij leveren daarbij dezelfde service als bij de verkoop van gasdetectie toestellen.

Ons doel is u te voorzien van de geschikte apparatuur en u niet op kosten te jagen. Waarom neemt u niet eens contact met ons op over uw applicatie? Bel ons vroegtijdig op om de beschikbaarheid van de te huren meter(s) na te vragen.

Belangrijkste voordelen

  • Meters zijn in topconditie
  • Meters worden geleverd met kalibratiecertificaat
  • Meters worden eventueel met instructie afgeleverd

Aanschaffen van de apparatuur na het huren behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u tegemoet komen met de aanschafprijs door een gedeelte van de huurprijs te verrekenen.

Heeft u vragen over onze trainingsprogramma's, mail of bel ons gerust zodat wij u verder kunnen helpen.

Back to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok